Beoordelingen van Iku Sushi Soest

Recente recensies

5.0
Deniz
gisteren

Snelle bezorging! Zoals altijd lekker gegeten. En je krijgt altijd extra sushi erbij.. tevreden 👍🏻

Ellen
30 januari 2023

Echt heerlijke sushi! Topkwaliteit! Kregen er (ook) 6 extra gratis hapjes bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ernie Meijer
26 januari 2023
Strumpel
24 januari 2023

Bezorging was redelijk snel. Voor de rest werden kwam het er op neer dat wij leugenaars zijn. Ik belde dat het vlees warm was maar de noodles koud. Nou dat kon toch echt niet. Ze bezorgen hier in de buurt al zo lang en nooit klachten over dat het koud is dus dan kon dat nu ook niet. Nee ik bel voor me lol om half 9 s'avonds. Ik wilde gewoon warme noodles. Meneer hangt zomaar op en staat een half uur later aan me deur om nogmaals te zeggen dat het onmogelijk is dat de noodles koud geleverd zijn. Me man en kind gaven ook aan dat het koud was. Maar meneer zei weer dat kan echt niet. Wij laten ons niet voor leugenaars uitmaken. Dus hierbij een dikke 1 en ookal hebben we 6x een goeie bestelling van ze gehad word het nu nooit meer bestellen of afhalen.

Melinda
23 januari 2023

Mijn complimenten! Verzorgd en lekker. Bezorger heel vriendelijk!

Furkan
23 januari 2023

Overheerlijk en netjes op tijd! Net als altijd!

Richard
20 januari 2023

Constante kwaliteit! Goede kwaliteit. Dit keer wel iets later dan anders - maar na telefoontje kwam het goed.

F.
19 januari 2023

Op tijd bezorgd en lekkere sushi en poke bowl.

Lucinda
14 januari 2023

Altijd goed

Henny Termaat
11 januari 2023

prima

Han
10 januari 2023

Echt de beste sushi die ik in jaren gegeten heb, lekker vers en goed op smaak

bert
10 januari 2023

het was heerlijk ga zo door mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Graaf
9 januari 2023

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
8 januari 2023

Heerlijke sushi en zeer vriendelijke service

Dennis
6 januari 2023

Altijd lekker vers en optijd , goeie kwaliteit sushi en ook fijn dat ze er vaak wat extra's bij doen dat word gewaardeerd.

Inez
2 januari 2023

Lekker vers en gratis product.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samet
2 januari 2023

Het was zo snel binnen. En smaakte zo goed. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
30 december 2022

Lekkere sushi, goede kwaliteit en smaak! Optijd klaar bij afhalen met zelfs nog een extratje erbij, prettige service!

Michael
27 december 2022

Prima sushi en heel erg snel en netjes bezorgd op 2de kerstdag! Complimenten

Els Schilder
25 december 2022

Niks aan veranderen of verbeteren Het was super lekker

Nigel de Vries
24 december 2022

Sushi was goed, de gratis rol ontbrak

Els
24 december 2022

Heerlijke sushi, snel bezorgd. Absoluut een aanrader!

Sandra
18 december 2022

Perfect !

Lars van Mourik
18 december 2022
H.
12 december 2022
L.
12 december 2022
Inez
11 december 2022

Altijd lekker en vers, keurig op tijd bezorgd en de gratis traktatie is ook altijd feest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inger
11 december 2022

Snelle bezorging en lekkere sushi

Marcin
8 december 2022
Sidra
7 december 2022
Marjolijn
2 december 2022

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd!

Richard
28 november 2022

Vaak besteld de laatste maanden! Constante kwaliteit, lekkere sushi. Bezorgers altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Verweij
28 november 2022

De bestelling kwam door drukte pas een uur later. Volgende keer de klant bellen dat het door drukte pas later wordt bezorgd of geen bestelling meer aannemen als het zo druk is zou beter zijn. Dan weet de klant waar hij aan toe is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacinta
27 november 2022

Hele lekker sushi. Leuke combischotel. Echt van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wijnand van beek
26 november 2022

Zoals gewoonlijk super lekker en goed verzorgd

Erik visscher
25 november 2022

Heerlijk eten! Waarschijnlijk waren er meer mensen die het lekker vonden , eten wat was iets te laat.

Ilona
20 november 2022

Eten pas na 1 uur en 3 kwartier,ze belde wel netjes na een uur dat het nog half uurtje ging duren en dat we wat extra zouden krijgen,nou wel een heel zakje kroepoek 🙈🙈ze kijken ook niet naar de extra opmerking( geen mayonaise erop) wat er dus wel op zat,erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. De Boer
15 november 2022

Top!

Elisabeth
13 november 2022

Lekker en vers en vriendelijke uitbaters

Saskia van Garderen
12 november 2022

Snelle levering, extraatje ontvangen, goede sushi!

Dennis
11 november 2022

Altijd op tijd en vers erg lekker en leuk dat ze er ook wel eens wat extra's bij doen.

Richard
9 november 2022
Jan
6 november 2022

Heerlijke sushi,vriendelijke staff

Sandra
3 november 2022

Perfect !

Nanna
2 november 2022

Heerlijk gegeten en keurige service. Een gerecht was per ongeluk niet ingepakt bij het afhalen en dat zijn ze netjes na komen brengen nadat zij zelf de fout hadden ontdekt. Dat is service leveren na een foutje wat kan gebeuren. Keurig!

Sandra Rijfers
28 oktober 2022

Super netjes aan de telefoon en de bezorging was snel. De shusi was super vers en warm ( 21.15)

Myrthe
26 oktober 2022

Nog niet eerder zulke lekkere boxen gehad als hier. Uniekere smaken, meer keus en heerlijk vers en warm. Snel bezorgd ook nog, zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Inez
24 oktober 2022

Heerlijk en netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
22 oktober 2022

Heerlijk gegeten, wel wat later bezorgd dan verwacht

Esmee
22 oktober 2022

Altijd lekker hier! Echt genieten

Marsha
22 oktober 2022

Gezellige avond met collega’s compleet met heerlijke sushi. Dank voor het extraatje. Top Iku Sushi

Sandra
22 oktober 2022

Best !

Kelly
19 oktober 2022

Altijd perfect !!

Jorinde
8 oktober 2022

Bezorging was later dan gepland, werd keurig over gebeld en we kregen gratis extra eten. Beste sushi en hele goede service!! Echt een aanrader.

Cecilia Christmann
8 oktober 2022

Wederom vers en gratis rol erbij!

Henk
5 oktober 2022

Weer super lekker en mooi op tijd! Complimenten.

Natalia
3 oktober 2022

Altijd lekker , op tijd en professional

Viktoria
1 oktober 2022
Freddy
27 september 2022
Ingrid
24 september 2022

Heerlijke verse sushi

Lasten
24 september 2022
Richard
21 september 2022

Sushi en sashimi waren heerlijk.

Isabelle
17 september 2022

Alweer heerlijke sushi! Echt een aanrader :)

Richard
17 september 2022
Wil Huurdeman
12 september 2022
Sana
6 september 2022

Suppperr lekkere sushi echt heerlijk

S
2 september 2022
Ilona
27 augustus 2022

Super lekkere sushi’s

Anne
27 augustus 2022

Heerlijk.

Denise
26 augustus 2022

heerlijke verse sushi, vriendelijk personeel en kreeg er zelfs een extraatje bij

Yvette
25 augustus 2022

Alles was weer lekker en bezorging was snel, ook lief dat ik een extra portie tonijnsalade roll erbij kreeg!

Claudia
23 augustus 2022

Het was weer heerlijk! Lekker vers en smakelijk!

Richard
20 augustus 2022

Heerlijk!

Van Roo
19 augustus 2022

Perfect

A. Verhees
14 augustus 2022

Het was wederom uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinier
14 augustus 2022

De bestelling stond keurig op tijd klaar, we hebben er met 4 personen heerlijk van gegeten. Voldeed meer dan aan onze verwachting, was vers en heerlijk van smaak.Aanrader.

Lien
14 augustus 2022

Toppertjess!!

Klant
10 augustus 2022
Erik
4 augustus 2022

Erg lekkere en verse sushi!! Echt een aanrader!

De Graaf
31 juli 2022

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
26 juli 2022

Heerlijke sushi!

Richard
26 juli 2022

Smaakte heerlijk

Richard
25 juli 2022
Ed
24 juli 2022

Alles top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
23 juli 2022

Altijd lekkere verse sushi, super vriendelijke mensen

Wijnand van beek
20 juli 2022
Corrie De Zoete
20 juli 2022

Hele goede service en eten

Nella
18 juli 2022

Complimenten Alles was weer lekker en natuurlijk heel snel bezorgd dank u wel was weer super heerlijk

Andra Bercea
16 juli 2022

The sushi here is ALWAYS sooooo nice and fresh. I would order it every day if I could.

Anne
15 juli 2022

Zoals altijd heel lekker!

Maud van Barneveld
13 juli 2022

Heerlijk vers en smaakvol

Weener
8 juli 2022
Richafd
29 juni 2022
De Graaf
27 juni 2022

Geen sojasaus, gember of wasabi. Verder heerlijk zoals altijd.

369
22 juni 2022

Heerlijk eten en service

Monique
21 juni 2022

Heerlijk gegeten, met vriendelijk personnel.

Judith
16 juni 2022

Het eten was keurig op tijd. En heerlijk vers, goed op temperatuur. En een plaatje voor het oog!

A. Wolfsen
12 juni 2022

Met bezorging is het optijd bestellen en/of even geduld hebben. Maar dat maakt helemaal niet uit omdat het eten altijd goed is. Ook naar je extra wensen word goed geluisterd! Zeker een aanrader om hier te bestellen. Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
11 juni 2022

Zeer goede service en heerlijke sushi.

Kimberley Stoffers
7 juni 2022

Zoals altijd weer helemaal toppie!

termaat- baarn
5 juni 2022

top

Lasten
1 juni 2022

Heerlijk net als altijd

Jor
31 mei 2022

Heerlijk

Bart vd Velde
26 mei 2022

Wij bestellen al een paar jaar bij Ikusushi Soest. Ikusushi is erg constant van kwaliteit en de kwaliteit is erg goed! Ook erg service gericht. Wij hadden een keer perongeluk de verkeerde sushi besteld, dit werd probleemloos opgelost.

Femke
25 mei 2022

Heerlijke sushi, vriendelijke bezorger. Echt top

Su
25 mei 2022

Heerlijk eten, vol bord en superlieve mensen! Ga hier zeker nog een aantal keer bestellen!!

Ramon Pietersen
25 mei 2022
Tuba Selcuk
23 mei 2022
Lasten
23 mei 2022

heerlijk zoals altijd

J
23 mei 2022

Net zoals altijd als we hier bestellen weer heerlijk gegeten.

De Graaf
22 mei 2022

De bezorger was super aardig en het eten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbin
19 mei 2022

Super lekker. Vriendelijke mensen.

Sura
18 mei 2022

Was heerlijk bedankt voor de extra komkommers en gratis rol! Super service en optijd bezorgd! Thanx!!

Alkema
16 mei 2022

Snelle service en heerlijk gegeten

Ilona
8 mei 2022

Was weer heerlijk en we kregen het ook heel snel echt Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
8 mei 2022

Weer super goed, bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanne Huurdeman
8 mei 2022
Robert
2 mei 2022
Richard
1 mei 2022

Heerlijke Sushi - precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Arkel
30 april 2022

Lekkere sushi, mooi snel bezorgt zag er verzorgt uit. Warme gerechten apart van de koude gerechten.

Kez
30 april 2022

Was weer super lekker. Helemaal top

Rowena Dragt
29 april 2022

Erg goed! Meer warme krokante vega varianten !

Kevin
27 april 2022
Chantal
23 april 2022
Mariska
23 april 2022

Lekkere sushi en lekker snel bezorgd 👍🏻

Lasten
14 april 2022

Heerlijk, netjes en snel

J van Roon
11 april 2022

Wij vinden dit echt de lekkerste sushi van Soest en omgeving!

Parklaan
8 april 2022
D
8 april 2022

Heerlijk eten en super service

Jan
5 april 2022

Heerlijk gegeten!

Wil Huurdeman
5 april 2022
Barber
4 april 2022

Beste sushi in soest

Anouschka
2 april 2022

Waanzinnig lekker!

De Groot
2 april 2022
X
1 april 2022

Pokebowl besteld, was erg groot en veel toppings. Lekker van smaak.

Anouk
1 april 2022

Fantastische combinaties en smaken!

Julie
1 april 2022

Heerlijke verse sushi.

Charlotte
29 maart 2022

De bezorging deed er lang over (zaterdagavond). Zonder te bellen of te klagen, zat er gratis sushi bij als excuses. Top service! En die zalmsalade uramaki was erg lekker.

Ben
27 maart 2022
Lisa
26 maart 2022

De sushi was lekker, maar hebben er 2 uur op moeten wachten.

D
25 maart 2022

Erg lekker en erg vriendelijke eigenaars. Prijs kwaliteit is goed.

Joyce
21 maart 2022
Michel
20 maart 2022

Erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ro
20 maart 2022

Perfect op tijd bezorgd en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kimberley
20 maart 2022

Weer echt heerlijk gegeten, top kwaliteit. Goede vriendelijke bezorging. Ik wil alleen nog maar de sushi van iku sushi soest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanne Huurdeman
18 maart 2022

Heerlijk van smaak. Mooi geserveerd. Lekker verse producten. Enorm vriendelijke mensen!

Eefje
18 maart 2022

Heerlijk gegeten en zag er mooi uit!

Ingrid
18 maart 2022

Heerlijk vers! Goede smaak en veel keuze.

Hoosje
17 maart 2022

Heerlijke sushi...!!! Onze favoriete plek Bezorgers zijn ok altije heel vriendelijk.

Sonja
13 maart 2022

Heerlijke pokebowl! Goede hoeveelheid en smaak is lekker vers en van goede kwaliteit.

Tos
12 maart 2022

Super lekker!

Jir
12 maart 2022
Malakouti
10 maart 2022

Alles is vers en lekker gemaakt, de sushi bij Iku is van hoge kwaliteit.

Chantal
8 maart 2022

Wederom heerlijke sushi afgehaald! Vriendelijk personeel!

Inge
7 maart 2022

Goed werkende app, snelle bezorging en erg lekker. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel van Schalkwijk
4 maart 2022
T
1 maart 2022

Blijf zo door gaan!

Joe
28 februari 2022

Heerlijk

Michel
28 februari 2022

Echt super kwaliteit sushi, heerlijk. Bedankt,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amy
28 februari 2022

Sushi was erg lekker. Edamame boontjes deze keer helaas wat minder, we zijn betere gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Graaf
26 februari 2022

Perfect. Heerlijk.

Peter
23 februari 2022

Altijd heerlijk vers en ontvang altijd een grote glimlach erbij.

J.Maas
22 februari 2022

Heerlijk gegeten

Chantal
16 februari 2022

Ik heb vanmiddag sushi besteld om te bezorgen. Ik hoefde niet lang te wachten en het was heerlijk! Een echte aanrader! Lekker gegeten!

Manon
15 februari 2022

Ik vroeg om een aanpassing in een sushi box, helaas werd hier niet op ingegaan.

Kez
14 februari 2022

Zo lekker. Dank jullie wel

D David
14 februari 2022

Heerlijk eten en op tijd

A
13 februari 2022

Relatief veel vegetarische opties. Lekkere sushi en extra doosje sushi geleverd ivm bestelling die iets langer duurde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorn
12 februari 2022

Heel goede sushi, echt een aanrader!

Ester
11 februari 2022

Vers en lekker

Egon
9 februari 2022

Prima sushi! Ben hier terecht gekomen door wat mindere ervaringen bij anderen. Ik ga hier vaker bestellen.

Ron verwoert
6 februari 2022

1ste keer bestelt maar zeker niet de laatste keer het was heerlijk

Cvv
4 februari 2022

sushi besteld zoals ik vaak doe, dit keer 20min later geleverd zonder bericht. Maar wel 'gratis' suhi erbij... prima, maar om dan de 6 stuks met komkommer erbij te doen vind ik erg teleurstellend. Verder zat er deze keer 'saus' (wit en rood & veel ook) over de soft shell ebi roll, waardoor de smaak totaal verloren was gegaan. Ook de flamed nigiri tonijn en zalm door de 'saus' niet te onderscheiden. Normaal nog nooit zo ontvangen en leek niet eens op plaatjes die je ziet op website. Al met al een teleurstellende Sushi....

Merith
30 januari 2022

Goede prijs en kwaliteit. Bestelling was vertraagd maar nog steeds snel.

Kim
28 januari 2022

Lekkere sushi, vriendelijke mensen

Yigit
25 januari 2022

Altijd lekker!! We hebben er weer van genoten. Dank jullie wel🍱

Yvette
24 januari 2022

De bezorging was snel en alles was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
23 januari 2022

Zag er heel goed uit, smaak was top!!

Kez
23 januari 2022

Mijn zoon vond het heerlijk. Superlief dat hij een extraatje kreeg. Bedankt en tot snel

Jørgen van Roon
22 januari 2022

Heerlijke sushi! Ook nog een lekker extraatje, echt een aanrader!

Kez
21 januari 2022

Zooo lekkerrr, alles was perfect. Bedankt en tot snel

Caroline
21 januari 2022

Echt lekkere sushis. Heerlijk!

M.w
20 januari 2022

Altijd fantastisch!

Martijn
19 januari 2022

Perfect, heerlijk gegeten alles optijd klaar en nog extra sushi ontvangen

nt
16 januari 2022

altijd goed, op tijd, en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frederique Streefkerk
14 januari 2022

Heerlijke sushi weer gegeten en super netjes op tijd

Mads
12 januari 2022

prima sushi en deze keer ook een hele snelle bezorging.

Veenbes
7 januari 2022
Jorg
7 januari 2022

Heel lekker

Heed
5 januari 2022

Heerlijk, perfecte kwaliteit en fijn op tijd! Echt een aanrader dit.

Sonja Doets
26 december 2021

Ik heb niets ontvangen, jullie waren gewoon gesloten! Telefonisch niet bereikbaar! Ik ben wel mijn geld kwijt, geen sushi en mijn kerstdiner hebben jullie hierdoor verpest! Ik ben zeer teleurgesteld!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur
26 december 2021

Heb niks ontvangen. Ik wil mijn geld terug, maar iku sushi is niet bereikbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heed
26 december 2021

Ik heb om 16.15 besteld en het is nu 20.35. Ik wacht nog steeds op m’n bestelling helaas. Volgens mij zijn ze al dicht... maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. 😏 echt balen want ik heb best veel geld eraan besteed. Normaal ben ik overigens wel heel tevreden met de service en het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia Glebbeek
19 november 2021

Altijd heerlijk!

Mar
12 november 2021

Alles was zeer lekker. Snelle levering!

Johan
8 november 2021

Heerlijk gegeten van de pokebowls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. De Boer
4 november 2021
Jeroen
1 november 2021

Prima en lekkere sushi maar nu al voor 2e keer bijna een uur later dan gepland bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa de Graaf
16 oktober 2021

Duurde erg lang, maar was lekker.

Sharon
16 oktober 2021

Vanaf moment van bestellen duurde het bijna 2 uur voordat het eten er was. Echt slecht!!!

Katie Salari
15 oktober 2021

My order was incorrect and when I tried to call the restaurant they did not answer the phone. One item was not delivered. I also ordered a vegitarian poke bowl because my husband is allergic to fish. The poke bowl that was delivered had Tuna. This could have been very dangerous for my husband! This experience was unfortunate since we have always had good experiences with Iku Sushi in the past.

Michelel
15 oktober 2021

Heerlijke sushi. Vers en precies op tijd bezorgd. Lekkere Ebi rol bij bezorging boven 30 euro! Zou direct weer bestellen!

nanda
9 oktober 2021

altijd netjes op tijd superlekker vriendelijk

Sura
4 oktober 2021

Was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
30 september 2021

Wederom prima en ook op tijd. De sesam zaadjes als nieuwe standaard ingrediënt bij de Maki’s hoeven niet, verstoort een beetje de zuivere smaak.

Jan Venema
25 september 2021

De kwaliteit was goed maar de bezorging kwam drie kwartier te laat. Jammer.

FK
24 september 2021

Heerlijk verse sushi! Bestelling op tijd klaar. Vriendelijk personeel.

Denise
24 september 2021

Pokebowl zoals gewoonlijk, goede kwaliteit en erg lekker. Altijd vriendelijk personeel, wij bestellen hier erg graag

Peter
23 september 2021

Iedere keer lekker eten. Ik geef alleen steeds aan dat ik geen wasabi wil en krijg toch steeds weer een of meerdere bakjes. Dit gaat dus ook steeds weer direct de vuilnisbak in. Jammer. En er wordt steeds veel te veel soja en gember bij gedaan. Iets minder is net zo lekker en genoeg.

Martina
20 september 2021

Het was heerlijk. Bezorging was ruim op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
19 september 2021

Eten en bezorging was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
19 september 2021

Weer heerlijk gegeten, mijn vaste weekend restaurant!!

Bokhorst
8 september 2021

Vers en smaakvol maar wel grote stukken sla of in verhouding veel sla

Doorn
4 september 2021
Dennis
3 september 2021

Altijd super vers en op tijd, zeer tevreden.

Esther
2 september 2021

Wederom heerlijk gegeten van lekkerste sushi uit Soest!

jacques
24 augustus 2021

het duurde een beetje lang als we dat geweten hadden dan hadden we eerder besteld..

LH
20 augustus 2021

meer dan twee uur gewacht op bezorging, meerdere malen gebeld, jammer sushi is altijd lekker maar dit is laatste tijd continue zo dat we meer dan twee uur wachten. We bestellen de volgende keer ergens anders

Marco
20 augustus 2021

Uitstekende kwaliteit en keurig bezorgd, toch heb ik een opmerking. De poke bowls welke wij besteld hadden waren anders dan gewend. Nml niet in een kom maar op een plat schaaltje waar je normaal sushi op verwacht. De samenstelling was ook anders dan gewend, maar dat kan natuurlijk door bv een andere kok komen. Verder top maar zou wel als tip mee geven doe het weer gewoon in een kom/bowl.

Ronald
17 augustus 2021

Ruim vantevoren ‘s middags besteld. Was wat te laat en incompleet. We misten een gerecht.

Cor
17 augustus 2021

Was erg lekker, zag er goed en netjes uit. Op tijd bezorgd. wel jammer dat er op de site niet uitgelegd wordt wat er allemaal in de box zit zodat je niet precies weet wat je nu eigenlijk besteld. Maar verder prima.

Xander Heikoop
14 augustus 2021
Henk Dijkstra
7 augustus 2021

Het wordt elke week lekkerder! Bezorging is ook uitstekend.

Lindsay Hamstra
7 augustus 2021

Eten was lekker. Twee uur gewacht op bezorging. Is echt te lang

Sylvia
4 augustus 2021

de bezorging duurde een beetje lang

Van Woerkom
1 augustus 2021

De kwaliteit is goed ! Maar 2 1/2 uur moeten wachten op het eten is belachelijk!!! Meerdere keren gebeld en iedere te horen krijgen “ het is onderweg “ Dat kan gewoon niet !! Heel slecht !!

nanda
31 juli 2021

lekkerste sushi van Soest. keurige service

anoniem
31 juli 2021

Ondanks dat er werd gebeld om door te geven dat onze bestelling wat later zou komen door omstandigheden.. heeft alles bij elkaar in totaal bijna 3 uur geduurd voordat onze bestelling geleverd was. Dit is erg jammer, omdat het eten hier wel heel lekker is. Maar toch denken we erover om hierdoor hier niet meer te bestellen.

Bas
31 juli 2021

Helaas 2 uur moeten wachten op het eten. De smaak van het eten was redelijk, maar later wat misselijk van geworden. Al met al dus niet voor herhaling vatbaar.

Cynthia
30 juli 2021

Eten is elke keer top. Laatste twee keren duurde de bezorging erg lang. Twijfel of we volgende keer weer gaan bestellen hierom.

Diane
25 juli 2021

Het eten is super, maar we horen altijd dat het enorm druk is. Vanavond weer: ruim 2,5 uur op het eten moeten wachten…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
19 juli 2021

Was prima weer! En een beetje extra sushi gekregen omdat het bezorgen wat langer duurde.

Van Breukelen
18 juli 2021

Wij bestellen elke week bij jullie en zijn altijd enthousiast tot gisteravond. Onze bestelling was geleverd maar er mistte 2 items, gebeld met jullie maar er werd aangegeven dat jullie nu gesloten waren. De items waren wel meegegeven aan de bezorger en daar zou mee gebeld worden. We hebben niets meer vernomen, de missende items niet en we zijn ook niet even netjes terug gebeld

Ray
14 juli 2021

Top kwaliteit Duurde vandaag alleen vrij lang voordat het bezorgd werd.

Evi
7 juli 2021

Heerlijk genoten!!

Ray
5 juli 2021

Super Sushi. Door drukte de gratis roll vergeten, en die is netjes nabezorgd. Top service ✔️👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bloem
4 juli 2021

Sushi smaakte fantastisch, maar een bezorgingstijd van bijna 2 uur vind ik niet kunnen. Ik had verwacht dat we een korting zouden krijgen voor de volgende bestelling, dat was wel zo netjes geweest, maar helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elsemieke
4 juli 2021

Goede vlotte bezorging, lekkere sushi!

Gisela
2 juli 2021

Eten was heerlijk, vers en snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

MJP
21 juni 2021

Lekkere sushi. Heerlijk.

Edgar
15 juni 2021

Uitstekende sushi. Vers en smaakvol. Perfect op tijd geleverd.

MJP
15 juni 2021

Heerlijk lekkere sushi. Komen graag nog een keer terug.

Lien
5 juni 2021

HEERLIJK!!

Michel
4 juni 2021

Het was weer heerlijk!!!!

Cecilia
4 juni 2021
Елена
26 mei 2021
Marsha
22 mei 2021

Eten was erg lekker alleen jammer zo weinig wasabi en soja saus en gember. Bij een familie sushi is twee van elk erg weinig

Esther
22 mei 2021

We hebben er al een paar keer besteld en toen was het oke. Maar gisteravond smaakte het niet de zalm en tonijn waren uitgedroogd. Sommige stukjes hadden nare nasmaak dus we hebben heel veel weggegooid. Zonde.

Antoine
17 mei 2021

Heerlijk was het weer!!!! Bedankt en tot gauw en ga zo door :)))

Su
17 mei 2021

Was weer erg lekker

Jeanneke
15 mei 2021

Ondanks de eerlijk gecommuniceerde drukte eerder geleverd. Top

j.
14 mei 2021

Goede kwaliteit, heerlijke sushi. Bezorgster was erg vriendelijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Nira
9 mei 2021

Heerlijke sushi! Helemaal geslaagd. Crispy fried sushi, zijn onze favoriet. Ze zien ons snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
7 mei 2021

Snel bezorgd, sushi was nog warm. Helemaal top.

Sushi fans
2 mei 2021

Wederom zeer goed. Precies op tijd en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanna
27 april 2021
Hans Gerritsen
21 april 2021

Redelijk op tijd geleverd Kwaliteit erg goed Presentatie erg goed Smaak erg goed Verzorging erg goed.

Yigit
21 april 2021

Zoals gewoonlijk “ the best in town”

Bolt
19 april 2021

lekker en op tijd bedankt

Sandra
18 april 2021

De bestelling was precies op tijd met als de vorige keren. Lekkere verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
17 april 2021

Prima op tijd en heerlijke sushi. Lekkere extra’s bij de grote bestelling.

Petra Arlar
16 april 2021

Was weer heerlijk en super vers! Genoten

Antoine
15 april 2021

IK HEB WEER HEERLIJK GENOTEN!

Cecilia
11 april 2021
Dennis
10 april 2021

Altijd goed, vers en optijd. ik geniet ervan, 1 van de betere in de omgeving soest.

Jongbloed
7 april 2021

Heerlijke verse Sushi. Heb hier nu meerdere keren besteld en ben er super tevreden mee. Ook een snelle bezorg service. Al met al een aanrader.

Björn de Lange
7 april 2021

Altijd heerlijk eten, zeker de speciale sushi en daarnaast zijn ze ook altijd mooi op tijd. Veel eerder dan je eigenlijk verwacht. Overigens zijn de bezorgers ook altijd vriendelijk.

Peter
6 april 2021

Normaal altijd goed en heerlijk eten. Dit keer kwamen de warme gerechten koud aan. Niet lekker. De rest is altijd vers en lekker en ook nu weer. Ik geef iedere bestelling op: GEEN Wasabi. En steeds zitten er 3 of 4 kuipjes wasabi bij. Er worden ook steeds 4 soms 5 flesjes sojasaus meegegeven en heb er maar 1 nodig. Zonde. Deze bezorger was erg haastig en nukkig. Gaat normaal ook vriendelijk.

Larisa
1 april 2021
S.
29 maart 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
27 maart 2021

Werd netjes gebeld dat het iets later kon worden, maar uiteindelijk netjes op tijd. Weer heerlijk gegeten!!!!

Gabrielle
26 maart 2021

Heerlijke Sushi. Perfecte bezorging.

Antoine
25 maart 2021

Het is iedere keer weer genieten, zonder dollen. Ik kies steeds weer wat anders en alles is heerlijk! Ik blijf bestellen...:)))

Alexander Jacobs
24 maart 2021

Heel correct nam Ikusushi direct na onze bestelling telefonisch contact met ons op, om te melden dat de aflevering wellicht een half uurtje later dan verzocht zou plaatsvinden. De kwaliteit van het gebodene was uitstekend. Erg lekker..! Eén klein minpuntje: ze waren de bestelde "shrimp tempura" vergeten. Hopelijk maken ze dat bij een volgende bestelling weer goed. Afgezien daarvan is Ikusushi een aanrader..!

Esmée
21 maart 2021

Hele lekkere sushi! We hadden voor 12 besteld en het was er ook precies om 12, super fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mossel
20 maart 2021

Heel goed . Al vaak besteld. Vers

Marieke
19 maart 2021

(Atijd) fantastisch!! We komen er speciaal voor uit Hilversum omdat we vinden dat jullie de lekkerste sushi hebben!

Esther
14 maart 2021

Het was weer heerlijk! Voor helaas dat het wat langer duurde voordat het bezorgd omdat het hek druk was, maar dat hebben ze meer dan goed gemaakt door dit netjes te melden en een extraatje erbij te doen!! Gaan snel weer eens wat bestellen!!!

Gabrielle De Graaf
14 maart 2021

Vers en heel lekker!!

Natascha Cordia
13 maart 2021

Helaas was onze bestelling meer dan een uur te laat. Daarnaast zouden we ook nog 2 extra salades krijgen omdat Ikusushi vorige week een salade vergeten was te leveren. Deze waren helaas opnieuw vergeten. Het eten was koud en we kregen bij 4x nabellen alleen te horen dat het onderweg was. Kortom: slordige service en onduidelijke communicatie.

Mbw
11 maart 2021

Zoals altijd top👍👍👍👍