Beoordelingen van Iku Sushi Soest

Recente recensies van Iku Sushi Soest

5 sterren na 224 reviews

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi zeker een aanrader en perfect op tijd gebracht!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker. In de sushi waren de komkommer knapperig, de krab en kip waren mals en alle smaken waren goed te onderscheiden van elkaar. Ook waren de garnalen heerlijk gefrituurd. De sushi was nog lekker koud en de gefrituurde garnalen waren warm. Het was alleen jammer dat de bestelling 3 kwartier te laat werd bezorgd. Volgende keer kom ik de bestelling ophalen, aan het eten ligt het namelijk niet!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zoals altijd!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zag er verzorgd uit. Voor herhaling vatbaar. Bezorging was op tijd en vriendelijk afgeleverd.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk! Jammer dat het ruim anderhalf uur duurde voor onze bestelling bezorgd werd.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer dan 1,5 uur op onze bestelling gewacht.. Erg lang!! Compensatie wel extra bakje sushi gehad. Sushi was overigens heerlijk!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was perfect op tijd!!!👍🏻

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en heerlijk gegeten zoals altijd bij Iku Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de gerechtjes was heerlijk, helaas miste we een gerechtje. Gebeld en werd beloofd na gebracht te worden, helaas is dit niet gebeurd. Het was zaterdagavond, was waarschijnlijk erg druk. Bij gebruik van kortingscode van €5,- moesten we wel bezorgkosten betalen, kwam ik pas achter na afrekenen. Wij onthouden dus voor de volgende keer als we een kortingscode hebben wel boven de €65,- blijven ;)

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top allemaal

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel snel een smakelijke maaltijd bezorgd

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, verse producten van hoge kwaliteit . Helaas was de bezorging een uur te laat.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima op tijd gebracht! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Aanrader

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lkkr en ruim voldoende

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi smaakte weer heerlijk. Sashimi zou wat mij betreft iets dunner gesneden mogen worden.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben spa rood ook besteld maar het was niet erbij, jammer. Wasabi was ook niet erbij. Moest ik dat kopen? Bij de andere sushi zaak, is de wasabi altijd gratis.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en op tijd klaar, geen wachttijd!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alsof er een andere eigenaar (of kok) is. Supergoed en weer anders.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had wok besteld. Het was echt lekker en warm. Goed gevuld met groenten en garnalen. Ik had gebakken rijst besteld, maar kreeg udon noodles. Dat vond ik wel jammer!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb nu 3x besteld en ben aangenaam verrast. De sushi ziet er prachtig uit en verhouding rijst - vulling is top. Super vers en heerlijk 🤩 enige is Dat ik wat meer variatie met tonijn mis.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke temaki!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en mooie presentatie/ rollen We werden keurig gebeld dat er geen sojabonen meer waren en of we een vervangend product wilden of geld terug.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en de sushi was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sashimi box en zo tof dat er een gratis roll bij zat . Handig flesje voor de sojasaus. Heerlijk gegeten

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg goed! Afhalen verliep prima. Wel jammer dat de gratis rol van boven de 30 euro ontbrak bij mijn bestelling.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevredenn! Bedankt voor de felicitatie en de goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aantal soft shell rolls besteld. De sushi was prima, maar de avocado bovenop te dik gesneden.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, dat is uiteraard het belangrijkste, maar het bezorgen duurde heel lang! Na 1,5 uur ben ik gaan bellen en toen zou het er binnen 15 minuten zijn maar toen duurde het nog 25 minuten. Verder zaten de Edamame (2x) er niet bij terwijl we die wel betaald hadden.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 17:30 Gekozen voor zo snel mogelijk ( maandag) Bezorgd om 19:00.... belachelijk. Verder top qualiteit.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekker eten.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk snel bezorgd (op een zondag) en de sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en gefrituurde hapjes, veel keus. Wel veel plastic. Bezorging 20 min later.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyoza was lekker knapperig.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en vers, maar de sojabonen waren heel weinig voor de prijs. Normaal gesproken werd het in een grotere bak gedaan. Dit keer was het een klein bakje en nog steeds voor dezelfde prijs

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en weer heerlijk vers bereiden sushi. Blijft een aanrader.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , echt vers allemaal en goeie service .. vriendelijk

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We gaan het morgen pas eten voor mijn verjaardag, ik had het per ongeluk vandaag al besteld.....

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd geleverd. Op zich prima. Helaas was de avocado in de sushi onrijp en hard

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker en hoefde niet te lang te wachten voor het eten.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten weer! de sushi master roll zalm en ebi is wel onze favoriet:-)

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en vers

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Thx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en precies op tijd.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en hele goede service.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer!!!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sushi (Zalm Poke Bowl + Fried crispy vegetarian) die ik ooit gegeten heb, super verse en smakelijk ingrediënten, echt een aanrader!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten en goede service, wij komen zeker terug!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed. + Crispy Rolls waren verrassend. – Edemame waren wat flauw, maar na zelf beetje zout toe te voegen prima Overall heel erg goed en voor herhaling vatbaar.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor elkaar, we hebben genoten van de sushi en de loempia’tjes. Hartelijk dank!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi, niet teveel rijst en heerlijk!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iku heeft altijd fantastische sushi!! Ontzettend lekker van smaak en vers! Er was iets mis gegaan met de bezorging en dat werd goed opgelost door er nog wat lekkere stukjes sushi bij te doen. Ik raad Iku iedereen aan!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

N.a.v. een tip van een vriendin, hier de Lo han zhai besteld en daarnaast een Vegetarian temaki en Chuka wakame. Alles smaakte héérlijk, super vers en wat een service! De Temaki werd met liefde veganistisch én soja vrij gemaakt. De rijst smaakte zoals het hoorde. Als ik één tip mee mag geven: de verhouding rijst en groenten bij de Lo han zhai had voor mij meer groenten en minder rijst mogen zijn (50/50). Ik ga hier zeker vaker bestellen, wanneer ik in Soest ben, dank jullie wel voor deze fijne smaak sensatie en service.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en loempiaatjes!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en alles was weer heerlijk.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk eten en prima bediening

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en prima levering!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Alleen de bezorging duurde een beetje lang 1 uur 45 minuten maar het was het wachten dan ook wel weer waard. Goede Wok en raad deze dan ook aan!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren allemaal even lekker en keurig in aparte bakjes verpakt.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Was erg lekker.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en sneller dan verwacht.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi waren heerlijk en vers. We kregen ook zoals gevraagd extra wasabi en gember. Alleen waren twee van de potjes gember niet lekker; alsof er iets van schoonmaakmiddel doorheen zat. Dit zal ons er overigens niet van weerhouden om de volgende keer gewoon weer te bestellen hoor; was vast eenmalig!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top in alle opzichten 👍😋

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokébowls, vooral die met kip! Snelle en nette bezorging..

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, top service, echt een aanrader!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de allerbeste sushi van Soest en Omstreken. Keurig op tijd (contactloos) thuis bezorgd. Heerlijk vers, een aanrader!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn vaste klant bij Iku Sushi. Altijd tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super , keurig bezorgd ook!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, heerlijke sushi, snel bezorgd! Altijd een succes bij Iku Sushi!

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en altijd heerlijk vers, zeker een aanrader

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke miso soep en crispy maki mmmmmm timing van de bezorging was ook okidoki!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd van goede kwaliteit. Ze waren een klein ding vergeten te bezorgen en kreeg keurig nageleverd ondanks drukke en zelfs een dubbele portie. Fijne service.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. En als (onbedoelde) verrassing een portie loepiaatjes extra. Pokebowl niet veel zalm, maar verder goed.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van de wijde omgeving. Prachtig verzorgt en kakelvers.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben geboten! Ga zo door!!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een snelle bezorging. Er was een verkeerd gerecht afgeleverd en ondanks dat we er niet om gevraagd hebben werd er nog een gerecht na bezorgd. Prima service. Volgende keer zeker weer

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was fantastisch en heel snelle levering!

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Het extraatje erbij was ook erg lekker :-) kortom, we hebben weer genoten. Bedankt en tot in het nieuwe jaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gisteren, op 2e kerstdag een bestelling geplaatst en een bevestiging ontvangen. Gelukkig had ik deze niet betaald, want de vestiging bleek gesloten en telefonisch ook niet bereikbaar. Mijn bestelling van gisteren is daarom ook niet langer van toepassing.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk geholpen, lekker gegeten! Bezorging was volgens afgesproken tijd! WIj weten waar en wat wij gaan volgende keer bestellen!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

:)

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeeel lekker en snel bezorgd.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. De bestelling was op tijd, nog goed warm en ontzettend lekker! Gaan we zeker snel weer doen!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service en heerlijke sushi

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Erg lekker.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar op de afgesproken tijd en daarna heerlijk van genoten.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker Bedankt voor de korting.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal weer lekker maar deze keer was de gember (weer) vergeten. Jammer, niet de eerste keer dat dat gebeurt. Zou fijn zijn als alles de volgende keer wel een keer klopt, want er gaat toch regelmatig iets niet helemaal goed. Maar we vinden de sushi en bijgerechten wel erg lekker.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Alle variëteiten. Makkelijk online bestellen. Vriendelijke service.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goede sushi

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi bowl gegeten en de flamed sushi was ook top. De bestelling was mooi op tijd klaar bij de afhaal.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goede sushi, keurig netjes bezorgd.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Snelle levering, top!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer sushi hier gehaald, zalig was het!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top. Goede variatie en fantastische smaak.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi in Soest en omgeving.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister had ik voor de 2e x in een week hier besteld. 1e x was ik tevreden. Gister duurde het een uur en kwam mevrouw op de fiets brengen. Het was 30+ graden. Na het eten was ik doodziek overgeven / buikpijn. Zware voedselvergiftiging. Je kan echt geen rauwe vis op de fiets vervoeren met deze temperaturen. Ik ga er ook niet meer bestellen nu..

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi en sashimi. De lekkerste die we in jaren hebben gegeten. Nooit meer ergens anders!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk is de schaal sushi gevallen want alles zat door elkaar. We hadden geen tijd om een klacht in te dienen dus we hebben het toch gegeten. We zijn van dit restaurant heel goede sushi gewend, dus dit vonden we erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, beste sinds lange tijd!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst wat bij Iku Soest besteld en het was perfect. Keurig op tijd en in prachtige schalen werd het gebracht. Alles vers en het zag er mooi uit. Dik tevreden en voor herhaling vatbaar.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bezorgde de bezorger zowel onze bestelling als die van iemand anders. Wij hebben gebeld en dit doorgegeven, bestelling werd al snel weer opgehaald. Een echt, oprecht of hartelijk dankjewel werd hier niet bij gezegd.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en genoten! Niet op aan te merken.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke sushi!!!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, heerlijke sushi, lekker ook de warme noodels met beef. Wij zijn echt enorm tevreden, dank jullie wel!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

prima kwaliteit en snelle service, makkelijk bestellen via internet en afgehaald. Aanrader!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle (vriendelijke) bezorging en heerlijk gegeten!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en lekker!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke zalm okebowl! Helaas zat er geen avocado in. Ook de sashimi was goed.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Bezorgd op de fiets, heel goed!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes op tijd

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verse sushi! Bezorging precies op afgesproken tijd! Erg tevreden!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit en snelle bezorging. Ga zeker nog een keer bestellen.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Werd iets later bezorgd dan gepland, maar daarover werd even gebeld, dus perfect!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Het eten was erg lekker, maar wat we hadden gekregen kwam niet over een met de ingredienten die op de site vermeld stonden. Vandaar de 3 sterren..

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi. Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling maar dat is netjes opgelost. Zeker een aan rader, ga hier vaker bestellen

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zo lekker en vers, top ! Ook altijd super op tijd en naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

prima verzorgd, altijd lekker!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was opnieuw weer heerlijk.

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers bereid

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi. Iedere keer weer!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg niet wat ik hoopte. Ten eerste al geen stokjes of servetten. Sashimi (tonijn) smaakte alleen maar naar citroen. En vond er voor de rest helaas weinig smaak aan zitten. Warme sitedish was zompig. Wat wel goed was, vroeg om bezorging om 17u en de bel ging om 2over 5. Overall, niet vies of slecht. Maar zou hier niet snel nog een keer bestellen.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always Good And on time

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging, heerlijke sushi!

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede sushi, en snelle bezorging. Wat alleen wel tegen viel, was dat de zak en het eten heel erg naar rook stonk, en dat er dus waarschijnlijk in de bezorgauto gerookt wordt. Dat is wat minder fris.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op tijd en heerlijke sushi

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi afgehaald, ga zeker hier vaker halen.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker .

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en lekker vers. Bezorging snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldige kwaliteit en super lekker. Vriendelijke mensen die er werken.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke mensen en lekker sushi!

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, de warme en oude sushi waren van elkaar gescheiden. Ze waren ook heel aardig bij het ophalen :)

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en super snel!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Volgendekeer weer daar bestellen! Bezorging top en snel!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi die wij ooit hebben gegeten. Wij komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Tot de volgende keer. Wel erop letten dat ik voor 2 personen wasabi en gember meeneem. Genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelstatus 'zo snel mogelijk' was ook echt zo snel mogelijk. Binnen een half uur had ik het eten en dat voor een vrijdag avond. Heerlijk vers, en wat warm moest zijn warm. Een aanrader!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

goed

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

was heerlijke eten :):):)

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben ervan genoten! dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker weer, maar de stokjes worden nogal eens vergeten, jammer:-) Tot de volgende keer!

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou graag eetstokjes,soyasaus en wasabipasta bij de bestelling geleverd willen krijgen. Omdat ik het niet op de site kon bestellen dacht ik dat het erbij geleverd werd. Dit is nl wel bij andere sushi leveraars zo.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk geholpen en heerlijk gegeten. De sushi was van goede kwaliteit. Ik zal zeker vaker bestellen.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer verse sushi. Heerlijke loempia's nette verzorging en vriendelijk personeel. Hier haal ik zeker snel weer sushi. De 24 stuks deal voor 10 euro ook erg fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, bijzondere stukken met een goede prijs kwaliteit verhouding. En vers bereid. Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door Ikusushi!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd super lekker! Dus wat ons betreft echt een aanrader!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen Zondag besteld en laten bezorgen . Prima gegaan . Het was allemaal heerlijk en top verzorgd . Een minpuntje, de Zalmsashimi dat vonden wij geen top kwaliteit ..structuur was anders , het leek wel of het bevroren was geweest . Vr gr Conny Voskuilen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel lekker en. Netjes!!

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker! Vers, goede smaken en veel variatie mogelijk door het bestellen per 4 stuks!