Beoordelingen van Iku Sushi Soest

Recente recensies van Iku Sushi Soest

5 sterren na 86 reviews

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi bowl gegeten en de flamed sushi was ook top. De bestelling was mooi op tijd klaar bij de afhaal.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goede sushi, keurig netjes bezorgd.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Snelle levering, top!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer sushi hier gehaald, zalig was het!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top. Goede variatie en fantastische smaak.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi in Soest en omgeving.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister had ik voor de 2e x in een week hier besteld. 1e x was ik tevreden. Gister duurde het een uur en kwam mevrouw op de fiets brengen. Het was 30+ graden. Na het eten was ik doodziek overgeven / buikpijn. Zware voedselvergiftiging. Je kan echt geen rauwe vis op de fiets vervoeren met deze temperaturen. Ik ga er ook niet meer bestellen nu..

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi en sashimi. De lekkerste die we in jaren hebben gegeten. Nooit meer ergens anders!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk is de schaal sushi gevallen want alles zat door elkaar. We hadden geen tijd om een klacht in te dienen dus we hebben het toch gegeten. We zijn van dit restaurant heel goede sushi gewend, dus dit vonden we erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, beste sinds lange tijd!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst wat bij Iku Soest besteld en het was perfect. Keurig op tijd en in prachtige schalen werd het gebracht. Alles vers en het zag er mooi uit. Dik tevreden en voor herhaling vatbaar.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bezorgde de bezorger zowel onze bestelling als die van iemand anders. Wij hebben gebeld en dit doorgegeven, bestelling werd al snel weer opgehaald. Een echt, oprecht of hartelijk dankjewel werd hier niet bij gezegd.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en genoten! Niet op aan te merken.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke sushi!!!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, heerlijke sushi, lekker ook de warme noodels met beef. Wij zijn echt enorm tevreden, dank jullie wel!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

prima kwaliteit en snelle service, makkelijk bestellen via internet en afgehaald. Aanrader!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle (vriendelijke) bezorging en heerlijk gegeten!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en lekker!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke zalm okebowl! Helaas zat er geen avocado in. Ook de sashimi was goed.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Bezorgd op de fiets, heel goed!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes op tijd

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verse sushi! Bezorging precies op afgesproken tijd! Erg tevreden!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit en snelle bezorging. Ga zeker nog een keer bestellen.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Werd iets later bezorgd dan gepland, maar daarover werd even gebeld, dus perfect!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Het eten was erg lekker, maar wat we hadden gekregen kwam niet over een met de ingredienten die op de site vermeld stonden. Vandaar de 3 sterren..

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi. Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling maar dat is netjes opgelost. Zeker een aan rader, ga hier vaker bestellen

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zo lekker en vers, top ! Ook altijd super op tijd en naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

prima verzorgd, altijd lekker!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was opnieuw weer heerlijk.

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers bereid

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi. Iedere keer weer!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg niet wat ik hoopte. Ten eerste al geen stokjes of servetten. Sashimi (tonijn) smaakte alleen maar naar citroen. En vond er voor de rest helaas weinig smaak aan zitten. Warme sitedish was zompig. Wat wel goed was, vroeg om bezorging om 17u en de bel ging om 2over 5. Overall, niet vies of slecht. Maar zou hier niet snel nog een keer bestellen.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always Good And on time

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging, heerlijke sushi!

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede sushi, en snelle bezorging. Wat alleen wel tegen viel, was dat de zak en het eten heel erg naar rook stonk, en dat er dus waarschijnlijk in de bezorgauto gerookt wordt. Dat is wat minder fris.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op tijd en heerlijke sushi

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi afgehaald, ga zeker hier vaker halen.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker .

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en lekker vers. Bezorging snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Geweldige kwaliteit en super lekker. Vriendelijke mensen die er werken.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke mensen en lekker sushi!

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, de warme en oude sushi waren van elkaar gescheiden. Ze waren ook heel aardig bij het ophalen :)

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en super snel!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Volgendekeer weer daar bestellen! Bezorging top en snel!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi die wij ooit hebben gegeten. Wij komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Tot de volgende keer. Wel erop letten dat ik voor 2 personen wasabi en gember meeneem. Genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelstatus 'zo snel mogelijk' was ook echt zo snel mogelijk. Binnen een half uur had ik het eten en dat voor een vrijdag avond. Heerlijk vers, en wat warm moest zijn warm. Een aanrader!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

goed

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

was heerlijke eten :):):)

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben ervan genoten! dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker weer, maar de stokjes worden nogal eens vergeten, jammer:-) Tot de volgende keer!

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou graag eetstokjes,soyasaus en wasabipasta bij de bestelling geleverd willen krijgen. Omdat ik het niet op de site kon bestellen dacht ik dat het erbij geleverd werd. Dit is nl wel bij andere sushi leveraars zo.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk geholpen en heerlijk gegeten. De sushi was van goede kwaliteit. Ik zal zeker vaker bestellen.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer verse sushi. Heerlijke loempia's nette verzorging en vriendelijk personeel. Hier haal ik zeker snel weer sushi. De 24 stuks deal voor 10 euro ook erg fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, bijzondere stukken met een goede prijs kwaliteit verhouding. En vers bereid. Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door Ikusushi!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd super lekker! Dus wat ons betreft echt een aanrader!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen Zondag besteld en laten bezorgen . Prima gegaan . Het was allemaal heerlijk en top verzorgd . Een minpuntje, de Zalmsashimi dat vonden wij geen top kwaliteit ..structuur was anders , het leek wel of het bevroren was geweest . Vr gr Conny Voskuilen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel lekker en. Netjes!!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimi was ‘verkeerd’ gesneden en de rolls zijn veel te groot om in je mond te stoppen. Heel grof... de kwaliteit is niet persé slecht maar kan veel beter in vergelijking met andere sushi restaurants.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker! Vers, goede smaken en veel variatie mogelijk door het bestellen per 4 stuks!